Infraestructures i serveis

Municipal

Millores als tres aparcaments gratuïts de Pals

Operaris del Centre de Treball Tramuntana hi han arranjat els accessos rodats i han fet un nou tram d'escala per als vianants

L'Ajuntament de Pals ha millorat la delimitació i l'accessibilitat dels pàrquings del Camí Fondo, els Camps d'en Costa i l'entrada sud del municipi, amb un seguit d'actuacions dissenyades de manera conjunta per les regidories de Medi Ambient i Governació per condicionar les tres grans zones d'aparcament gratuït que hi ha al voltant del nucli antic medieval del municipi.

Les obres han anat a càrrec del Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana, que treballa amb 140 persones adultes amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Baix Empordà. Les feines han consistit, en tots tres casos, en la millora de la delimitació de l'aparcament a través de la col·locació d'estaques de fusta de pi.

En el cas particular del pàrquing dels Camps d'en Costa, a més, s'ha aportat nou material per rebaixar els desnivells que hi havia tant a l'entrada com a la sortida, que hi dificultaven l'accés als turismes, i s'han col·locat senyals per indicar el sentit del trànsit. Finalment, a la zona situada a l'entrada sud del poble també s'ha facilitat l'accessibilitat dels vianants habilitant escales a l'accés pel carrer Enginyer Algarra.

Suport al Tramuntana

L'Ajuntament de Pals dóna valor i reforça el seu vincle amb el Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana amb el qual els uneix una estreta relació de col·laboració en la realització i la promoció de tasques de rehabilitació –com ara les que s'han fet als aparcaments– per millorar l'autonomia i estimulen les capacitats personals de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia