Infraestructures i serveis

Infraestructures

Foment promet per enèsim cop que té “pràcticament tancat” un acord amb Abertis per desviar els camions de l'N-340 a l'AP-7

El secretari d'Estat d'Infraestructures subratlla que ara caldrà l'aprovació del Govern i del futur executiu espanyol

El secretari d'Estat d'Infraestructures, Julio Gómez-Pomar, ha avançat aquest divendres que el Ministeri de Foment té gairebé tancat un acord amb la concessionària Abertis per al desviament de camions de la carretera N-340 a l'autopista AP-7 a la demarcació de Tarragona. Un anunci que, d'altra banda, no és nou. “Els acords estan molt avançats i ultimats i només estan pendents d'una darrera reunió”, ha afirmat Gómez-Pomar a l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp), durant la inauguració de les obres de restauració de l'antic hospital de la vila. El secretari d'Estat d'Infraestructures ha apuntat que, ara, caldrà esperar a la formació d'un nou govern a Espanya i tancar un acord amb la Generalitat, a qui ja s'ha traslladat la situació de les negociacions amb Abertis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia