Infraestructures

Les obres de la piscina de Sort afronten la recta final

Els treballs de construcció de la piscina municipal de Sort estan a la recta final. Les obres es van aturar a l'agost del 2010 per falta de diners, però el nou govern municipal va modificar el projecte inicial i les va reprendre amb l'objectiu de finalitzar-les aquest mateix any i que Sort pugui disposar de la seva piscina municipal a la comarca. La piscina serà descoberta, amb la possibilitat de cobrir-la si en un futur és econòmicament viable.

La piscina municipal de Sort és una vella reivindicació dels veïns del municipi i una obra que s'arrossega d'anteriors mandats. L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, preveu que les obres finalitzin el 31 de desembre d'aquest any, i hi ha afegit que evolucionen a bon ritme.

Monterde ha explicat que aquest equipament, que té un pressupost de 766.000 euros, quedarà connectat al pavelló en un futur. A molt pocs metres hi ha també el camp de futbol municipal, l'escola de piragüisme i el camp de regates, que quedaran tots units en una gran zona esportiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia