Infraestructures i serveis

Trànsit

Expedient sancionador pel caos circulatori a Celrà

La Generalitat estudia multar l'empresa que divendres va fer les obres de la C-66, on hi va haver 5 km de cua

El conseller demana disculpes als usuaris

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert un expedient a l'empresa encarregada de fer les obres de pavimentació a la C-66 a Celrà, després de les llargues cues que es van registrar divendres per culpa d'un error de la companyia. El conseller del Departament, Josep Rull, ha comentat a través d'una piulada que “si cal sancionaran l'empresa encarregada de les obres” i ha demanat disculpes als conductors afectats. L'error en l'execució de l'obra va obligar els operaris a allargar la seva jornada fins a quarts de deu del matí, quan estava previst que acabessin a les sis. Això va generar retencions importants de fins a cinc quilòmetres.

El consistori es mostra satisfet per l'actitud del govern i perquè “s'hagi posat les piles”. L'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, recorda que no tota la culpa pot recaure a l'empresa. Cornellà assegura: “Es pot sancionar la companyia perquè acabi tard les obres, però no perquè no tingui un pla alternatiu.” En aquest sentit, l'Ajuntament ja va fer arribar una carta al Departament on es queixa de la falta de previsió i assenyala que és comprensible que unes obres es puguin allargar, però creu que el govern hauria de tenir una alternativa per evitar el “caos” que es va generar.

En la missiva el consistori recorda que la C-66 és l'única via d'entrada i sortida en desplaçaments cap a Girona, a l'N-II i a l'autopista i que en el dia d'avui la futura variant continua encallada per temes econòmics. “Si l'empresa avisa que les tasques no acabaran a temps, cal esperar que l'administració serà prou àgil per pal·liar els efectes en la mesura que sigui possible, mitjançant senyalització d'emergència, presència de policia o desviaments; en el cas d'avui, aquesta agilitat s'ha trobat a faltar”, es diu a la carta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia