Infraestructures i serveis

Municipal

Les millores al port de Llançà, acabades

Els treballs de pavimentació d'accessos al port de Llançà ja estan executats

La nova pavimentació del vial i del moll pesquer on s'amarren les embarcacions d'arrossegament del port de Llançà ja ha estat completada. Aquests treballs que han estat assumits per Ports de la Generalitat s'emmarquen en l'apartat de feines de manteniment periòdic i han de servir per facilitar la circulació dels vehicles i la feina dels pescadors.

Aquests treballs executats han tingut un cost de 35.000 euros i s'han completat en dues setmanes.

Aquest vial i el moll s'utilitzen com a plataforma per al desembarcament del peix i pel seu transport fins a la llotja. El vial també l'usen els camions que subministren combustible als vaixells pesquers.

Aquest trànsit diari de vehicles sumat al trànsit intensiu de vehicles originat per les obres del dic exterior han provocat un desgast de la superfície del vial i del moll, que s'han hagut de reparar.

Zona de treball

El projecte de millora ha consistit en la reparació de l'esplanada que comprèn el vial adossat al dic de recer i el moll pesquer on amarren les embarcacions d'arrossegament. Una zona de treball que té una superfície de 965 metres quadrats i 120 metres de longitud. Les obres han permès millorar també el desembarcament del peix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.