Infraestructures i serveis

municipal

arquitectura

Osonament aspira a un premi d'arquitectura

L'edifici de Vic és un dels dotze projectes catalans nominats al Mies van der Rohe

El nou edifici d'Osonament, entitat que agrupa tots els serveis de salut mental d'Osona, és un dels dotze projectes catalans nominats al premi d'arquitectura contemporània de la Unió Europea Mies van der Rohe 2017. L'equipament, inaugurat el 21 d'octubre, és obra dels arquitectes osonencs Jordi Comas i Anna Pont, de l'estudi Comas-Pont Arquitectes. Segons ells, “combina simplicitat formal amb una escala domèstica i calidesa dels espais interiors, aconseguint un edifici saludable amb una alta eficiència energètica”. La nova seu d'Osonament és un edifici aïllat, de planta baixa, amb una petita planta semisoterrània i planta primera, que integra criteris de sostenibilitat que li permeten assolir uns nivells d'eficiència energètica A.

Entre els candidats catalans nominats per la Comissió Europea i la Fundació Mies van der Rohe també hi ha el nou accés al centre històric de Gironella. El projecte premiat es donarà a conèixer el mes de maig i el guanyador rebrà 60.000 euros i una escultura que evoca el pavelló Mies van der Rohe de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.