Obres de reparació de l'escala al Passeig Marítim de Bellreguard

El Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, a través de la Demarcació de Costes, ha iniciat les obres de reparació de l'escala en el Passeig Marítim.

Esta actuació, que conta amb un pressupost de 38.000 euros, consisteix en un retranqueig del passeig. L'objectiu de Costes es anar eliminant progressivament tots aquells elements que davant un temporal son més susceptibles de trencar-se.

L'actuació a la platja de Bellreguard és una de les primeres obres que s'aborda per part del ministeri i s'adiu amb el text de la Llei de Costes i amb els segment de seguretat en aquesta mena de paratges.

Les obres han estat adjudicades a una empresa de la zona i s'hi realitza a base d'un pressupost especialment aprovat a l'efecte.

D'aquesta manera, el Passeig Marítim d'aquesta localitat de la comarca de la Safor, veurà remodelat un accés principal a la platja així com el seu entorn més pròxim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.