Infraestructures i serveis

Ajuda empresarial per desplegar fibra òptica a la Vall d'en Bas

L'Ajuntament de la Vall d'en Bas ha exposat als empresaris locals –cal recordar que hi ha importants zones industrials al polígon de la Serra i als dos accessos de Sant Esteve d'en Bas– el projecte de desplegament de la fibra òptica al municipi. Es tracta de la Xarxa de Fibra Òptica mancomunada de la Garrotxa, impulsada pel consell d'alcaldes de la Garrotxa amb l'objectiu d'accelerar la implantació d'aquesta tecnologia a la comarca. Els empresaris són clau en aquest projecte, tal com se'ls va explicar, perquè s'hi compta perquè siguin inversors en aquesta iniciativa. Aquesta xarxa preveu fer arribar fibra òptica a les empreses de manera avançada.

A la presentació, a Can Trona, van assistir els empresaris de les empreses més grans amb seu a la Vall d'en Bas. Tots es van mostrar interessats en la iniciativa. L'alcalde, Lluís Amat, espera que s'hi sumin i així es facilitarà també l'arribada de la fibra als diferents pobles de la vall.

L'Ajuntament forma part d'aquest projecte i aquests anys hi destinarà 15.000 euros del pressupost per fer arribar la fibra òptica a l'edifici consistorial i a d'altres equipaments públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia