Infraestructures i serveis

Tiren endavant les obres del tram Maçanet-Sils

El Ministeri de Foment autoritza la continuació provisional de les obres

El Ministeri de Foment ha autoritzat la continuació provisional de les obres incloses en la modificació del projecte de l'A-2 entre Maçanet de la Selva i Sils. Aquestes modificacions inclouen el redisseny dels desviaments provisionals de l'obra i la pavimentació de l'entroncament amb l'A-2 al punt quilomètric 695, així com els ajustaments necessaris per satisfer les prescripcions de l'Agència Catalana de l'Aigua. El projecte modificat també inclou l'adequació del traçat de les obres de drenatge transversal de la riera de rec Sorrer, i l'aprofitament de l'actual N-II com a via de servei. També s'inclou els ajuntaments a la nova normativa dels sistemes de contenció previstos en el projecte.

El 30 de setembre del 2016, la direcció general de Carreteres va autoritzar la redacció de la modificació número 1, amb una addició econòmica de 1.610.973,05 euros.

El pressupost vigent de les obres és de 21,29 milions d'euros.

El tram, de només 2,7 quilòmetres, ha patit nombroses aturades de les obres des que aquestes es van iniciar i, malgrat que es preveu que el període d'execució de les obres sigui de 40 mesos, es fa difícil de confirmar que es mantingui aquesta data per la lenta velocitat amb la qual avancen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia