Infraestructures i serveis

iNFRAESTRUCTURES I SERVEIS

El Congrés aprova la gratuïtat de l'AP-7

La comissió de Seguretat Vial i Mobilitat Sostenible del Congrés dels Diputats ha aprovat una proposició no de llei, presentada per ERC i transaccionada amb el grup socialista, que insta el govern de l'Estat a fer gratuïta l'AP-7 entre Ulldecona i l'Hospitalet de l'Infant. En la proposta es reclama que s'estableixi una bonificació del 100% als peatges de l'AP-7 per a tots els vehicles que tinguen entrada i sortida durant el mateix trajecte de viatge per qualsevol peatge situat entre Ulldecona i l'Hospitalet de l'Infant. La proposició ha rebut divuit vots a favor, tres abstencions de C's, i els vots en contra del PP (14). El diputat republicà Joan Olòriz ha assegurat que és “la millor mesura i la més immediata per aturar l'accidentalitat a l'N-340 fins que no s'hagi construït el tram d'autovia A-7 o finalitzi la concessió de l'AP-7 l'any 2019”.

Els defensors de la proposició no de llei van recordar que les Terres de l'Ebre no tenen cap via ràpida gratuïta alternativa a l'N-340 perquè no s'ha completat l'acabament de l'autovia A-7. “Correspon a l'Estat pagar el 100% de la bonificació dels peatges d'aquest tram. Fins ara, no han tingut cap problema per rescatar amb milers de milions les nou autopistes radials de Madrid o per indemnitzar la concessionària de l'autopista per la reducció del trànsit”, hi afegeix el diputat republicà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia