Infraestructures i serveis

trànsit

infraestructures

Es normalitza l'accés a Sant Joan les Fonts

El pont del Salt es va reobrir ahir a la tarda, un cop acabat el gruix de les obres de millora del viaducte, que han complicat el trànsit els darrers mesos

Sant Joan les Fonts va estrenar ahir a la tarda la reforma del pont del Salt de la carretera GI-522. Ara el viaducte és més ample i ja no té el revolt tancat que hi complicava el pas de camions quan es creuaven. Des d'ahir, per desplaçar-se des d'Olot fins al nucli del municipi o a la zona industrial ja no cal donar la volta per les Funoses a través de l'autovia A-26. El transport públic, alterat des que van començar les obres a finals de gener, recuperarà avui la normalitat i l'escolar, dimarts que ve, quan es reprenguin les classes. Queda pendent, però, acabar el vial per passar-hi a peu, ja que s'està pendent que la companyia Fecsa Endesa retiri unes torres elèctriques.

El cost

Les obres, a càrrec de la Generalitat i amb un pressupost d'uns 600.000 euros, han consistit a fer més ample el viaducte, fins a 11 metres, 3,5 més que abans. L'ampliació farà possible l'establiment de l'esmentat pas de vianants, inexistent fins ara, una circumstància que feia molt perillós passar-hi a peu. A més d'aquest pont, s'ha ampliat el dels Soldats, un viaducte petit situat a pocs metres de distància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia