Comencen les obres de millora del Parc de la Creu d'Agullent

Dins del programa de renovació de les zones de jocs infantils de les places i parcs d'Agullent, han començat ara les obres de millora del parc de la Creu. Una iniciativa que consistirà en col·locar nous gronxadors, adequats a les noves normes de seguretat, així com paviment tou davall d'ells.

Ara per ara s'ha iniciat la retirada del jocs de ferro antics, i a continuació s'instal·larà un paviment de cautxú, que permet esmorteir els colps en cas de caiguda. Damunt d'ells es col·locaran els nous gronxadors. Els jocs infantils que s'instal·laran han estat aportats per la Diputació, si bé la inversió forta ha estat assumida per l'ajuntament, en tant que és qui es fa càrrec de la instal·lació dels gronxadors i la implantació del sòl tou.

Des de la regidoria de Parcs i Jardins, encapçalada per Eduard Pínter, s'ha explicat que amb esta són tres les accions realitzades dins del programa de millora dels jocs infantils de la població, doncs ja s'ha actuat al parc de la Font Jordana, a la plaça d'Espanya i ara al parc de la Creu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.