Arriben els darrers mòduls pel CEIP Camins de les Franqueses del Vallès

Els darrers mòduls per completar la segona fase del CEIP Camins de les Franqueses del Vallès van arribar ahir, segons informa el consistori. Aquests mòduls, una dotzena, serviran per construir la part de l'edifici que tindrà les classes per als alumnes de 3er fins a 6è. I també la sala polivalent, els patis i la pista poliesportiva. L'operació ha suposat que la Policia Local de les Franqueses hagi hagut de fer talls de trànsit de manera puntual al llarg del dia de dimecres perquè poguessin arribar els tràilers de transport especial des del Polígon del Pla de Llerona fins a l'escola Camins. El trasllat s'ha fet de manera que s'ocasionés el mínim de molèsties i en hores que no pogués afectar ni les entrades ni les sortides d'horaris escolars.

Aquesta fase està previst que s'acabi per Setmana Santa. I d'aquesta manera ja estarà complert tot l'edifici. El regidor d'Obres, Joan Antoni Marin, manifesta que «'equip de govern està satisfet perquè amb els 12 primers mòduls es va assegurar que l'escola Camins pogués començar el 14 de setembre i un mes més tard ja es va tenir a punt tota la part de serveis, inclosa la cuina i el menjador».

L'equip de govern ha apostat per aquest tipus de construcció amb mòduls, per la seguretat que ofereix pel que fa a terminis i per les garanties des del punt de vista constructiu i també de qualitat. «Això mateix ho ha vist la Generalitat, ja que ha apostat per utilitzar el mateix sistema constructiu per la nova escola de Bellavista, que també estarà acabada per Setmana Santa», afegeix el regidor d'Urbanisme.

Per la construcció complerta de tota l'escola Camins hauran calgut un total de 39 mòduls, provinents d'una empresa d'Astúries. Aquest curs estan escolaritats alumnes des de P-3 fins a 1er i els cursos superiors s'aniran omplint a mesura passin els anys. Amb aquest centre s'ha donat resposta a la demanda de més places escolars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.