Infraestructures i serveis

municipal

infraestructures

Reparat un esfondrament a Premià de Mar

L’esvoranc el va provocar el trencament d’una claveguera

Els treballs per reparar la claveguera que es va trencar el mes d’abril, i que va provocar un esfondrament al carrer Joan Prim cantonada amb el carrer Aurora, ja han acabat i els vehicles ja poden circular amb normalitat pel tram afectat. Els pròxims dies es faran els treballs de pintura i senyalització viària.

Les obres s’han allargat més del previst perquè un cop començades es va veure que el trencament era més gran del que semblava inicialment i, per tant, l’obra havia de ser de més envergadura. Alhora, també ha finalitzat l’arranjament i la millora de la vorera del tram de Joan Prim comprès entre els carrers Esperança i Unió. Aquest esvoranc es va produir a l’altura de l’escola La Lió i, a l’hora de revisar el subsol, es va optar per canviar tota la canonada al llarg d’aquest tram. El regidor d’Urbanisme, Antoni Subirà (CiU) va explicar que a causa de l’envergadura de l’obra el seu cost s’ha enfilat fins als 30.000 euros aproximats en lloc dels 4.500 que s’havien previst inicialment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia