Discrepància a Torrent per l'autoria de la neteja del barranc de Xiva

El regidor del PP diu que la CHX s'ha vist pressionada mentre els socialistes asseguren que ha estat una inversió del govern estatal

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torrent, Josep Gozalvo, ha explicat que la neteja realitzada per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer al barranc de Xiva al seu pas per aquesta localitat de la comarca de l'Horta, ha estat deguda a les pressions realitzades per la municipalitat torrentina i la insistència de l'Associació de Veïns de la zona.

Mentre l'opinió del regidor denuncia la desídia de l'anterior equip de govern de l'alcalde socialista i accentua el fet que tan sols s'han netejar 400 metres d'aquesta canalització natural, els socialistes asseguren que la CHX és un organisme depenent del Ministeri de Medi Ambient del govern de l'Estat i que els treballs realitzats suposen una inversió de 309.492 euros.

Els treballs de neteja començaren el 9 de desembre i s'han realitzat durant tot aquest temps a base d'eliminació de fem, destrucció i eradicació d'espècies vegetals invasores i retirada de residus perillosos i abocaments incontrolats.

Aquest nou confrontament de parer entre les dues formacions polítiques locals, posa de manifest la doble visió existent davant de qualsevol treball que s'hi planteja en aquesta localitat. Però, a més d'això, els socialistes torrentins subratllen que durant els darrers tres anys del seu mandat, el llit del barranc ha estat netejat en 14 ocasions i és per això que no s'hi pot imputar a la deixadesa de la CHX l'incendi hagut aquest estiu passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.