Es reprenen les obres de l'aparcament soterrani del Parc Central de Torrent

Les obres de l'aparcament soterrani Joan Carles I s'han reprès durant aquesta setmana, després d'un temps de paralització degut a la suspensió de pagaments d'una de les empreses que formaven la Unió Temporal d'Empreses que executava la construcció.

Segons sembla, ha estat el propi Ajuntament d ela vila qui ha fet de mitjancer amb les constructores perquè es restablira el nivell de producció i es reprenguera aquest aparcament de més de 300 places.

Aquesta represa permetrà el restabliment del trànsit rodat a la ciutat més gran de la comarca de l'Horta i serà així com en aquestes festes podria restablir-se amb total normalitat l'accés a Torrent des de l'autovia.

Les obres s'han restablert en superfície i així és com tornarà al seu estat originari l'avinguda Joan Carles I i es tronarà a obrir l'eixida que estava barrada de l'estació de Metro Torrent Avinguda.

El nou aparcament disposarà, a més de les 300 places d'aparcament, d'accés directe a l'estació del Metro i la concessió d'explotació d'aquesta nova infraestructura està prevista per a 50 anys, al termini dels quals revertirà a la municipalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.