Dénia recicla els fanals retirats de l'entrada del poble

Entre les múltiples demandes de millora de la qualitat de vida a Dénia arreplegades a través del procés consultiu del Pla d'Acció Municipal, la millora de l'enllumenat públic en diferents zones del nucli urbà és un tema recurrent.

La Regidoria d'Obres i Serveis, que dirigeix Francisco Signes, ha decidit començar a reciclar els fanals que es van retirar com a conseqüència de la recent millora de l'entrada a Dénia per la carretera d´Ondara.

Les primeres quatre làmpades de tecnologia de Sodi d'Alta Pressió, ja han sigut ubicades en els vials interiors del grup d'habitatges Antonio Català, al carrer d'Elx, i, en breu, es substituiran alguns punts de llum danyats en el tram de la carretera abans de la primera rotonda.

Des de l'Agenda 21 Local es feliciten per una iniciativa tan positiva que soluciona un problema d'enllumenat públic deficient alhora que allarga la vida útil del mobiliari urbà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.