Infraestructures i serveis

Nou asfalt per a tota la Parcel·lària de la Vall d’en Bas

La millora de la Parcel·lària de la Vall d’en Bas s’ha iniciat a la Pinya, al tram entre la depuradora i les Olletes. A més, també es millorarà la carretera del veïnat Nou del Mallol, que connecta amb la de Sant Privat. Els treballs s’han dividit en tres fases.

La primera, que s’ha iniciat ara, consisteix a millorar la base de la carretera, netejar les cunetes, reparar tots els fondals, millorar els vorals i pavimentar els trams més malmesos.

La segona, que s’executarà a l’agost, inclou la regulació de tot el paviment amb un triple tractament de grava i capa asfàltica.

I l’última fase, que s’executarà al setembre, preveu pintar les línies laterals i instal·lar cartells de limitació de velocitat a partir d’un estudi amb la direcció general de Trànsit. L’asfaltatge complert de la via comportarà restriccions puntuals de circulació amb pas alternatiu. L’actuació està pressupostada en 200.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.