Infraestructures i serveis

Infraestructures

Querella de Montblanc contra Foment per l’aturada de l’A-27

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, va presentar formalment davant dels jutjats de Valls una querella contra diversos càrrecs del Ministeri de Foment en què es vincula els darrers accidents mortals en algunes carreteres amb l’aturada de les obres de l’autovia A-27 entre Valls i Montblanc.

En concret, l’escrit presentat per Andreu es dirigeix contra Lluís Bonet, cap de la demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, i contra Ramon Juanola, encarregat de l’àrea de Planejament, Projectes i Obres del Ministeri de Foment. Segons la denúncia, el retard en el tram del túnel del coll de Lilla –que és la gran part del tram pendent entre Valls i Montblanc– provoca que tot el trànsit pesant hagi d’optar per vies alternatives que no estan preparades per al pas d’aquest tipus de vehicles. En aquest sentit, en la querella es considera que això està provocant un elevat nombre d’accidents, amb un balanç en els darrers dos mesos de sis persones mortes i onze de ferides.

Andreu, que diumenge va liderar una manifestació també per denunciar aquest fet, va anunciar que repetirà la querella amb cada nova mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia