Infraestructures i serveis

Municipal

Arranjaran la teulada de Cal Porrer a Solsona

El Consell del Solsonès invertirà 12.420 euros en la rehabilitació

El Consell Comarcal del Solsonès ha aprovat inicialment el projecte bàsic i d’execució de les obres d’arranjament d’una part de la coberta de l’edifici de Cal Porrer, a Solsona, perquè s’han detectat problemes als panells d’aglomerat de fusta. L’actuació tindrà un pressupost total de 12.419,92 euros. A l’edifici hi ha el servei d’intervenció socioeducativa El 6, un espai polivalent per a conferències, xerrades i exposicions, el local d’entitats i les oficines de la UBIC.

El projecte preveu els treballs i les obres que calen per a l’arranjament d’una part de la coberta d’aquest edifici, concretament de la part que dona al carrer de la travessia de Sant Josep de Calassanç, després d’haver observat deformacions molt importants dels panells d’aglomerat de fusta. Això no deixa que l’aigua pugui circular per les teules canaleres cap a la canal de la façana.

El vicepresident primer i conseller comarcal d’Urbanisme, Obres i Camins en funcions, Benjamí Puig, destaca que l’actuació que s’ha previst “comporta el manteniment d’aquest edifici del nucli antic propietat del Consell Comarcal, que acull el servei d’intervenció socioeducativa i la seu de la Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia