La Generalitat habilita un pas per a vianants a l'autovia de l'Aldea

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat ha començat els treballs per habilitar un pas per a vianants a l'autovia de Tortosa a l'Aldea, just al davant del 13 de Gener. Es tracta d'una reivindicació de l'associació de veïns del barri del Temple, que pretén facilitar l'accés dels habitatges d'aquesta zona a la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra i al futur tercer institut. De moment, s'ha instal·lat un arc on hi haurà uns semàfors intermitents. També s'habilitarà el pas per a vianants, que estarà regulat per un altre semàfor. «Amb aquesta actuació responem a una demanda dels veïns d'aquest barri», ha explicat el responsable de Política Territorial a les Terres de l'Ebre, Antoni Sabaté.

També per millorar l'accés a l'autovia de Tortosa a l'Aldea, en aquest cas dels vehicles, Política Territorial habilitarà un carril directe des del pont del Mil·lenari fins a aquesta via, tal com es va fer a l'eix de l'Ebre. «Estem pendents de la cessió de terrenys per part de l'Ajuntament de Tortosa per començar les obres de construcció del nou ramal», ha assenyalat Sabaté.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.