Infraestructures i serveis

municipal

les inversions de l'estat

Premià vol que els accessos a l’estació estiguin fets a l’octubre

Es donaran per acabades les obres en aquesta infraestructura després de la remodelació que hi va fer l’Adif

Premià de Mar vol tenir enllestits els accessos nous a l’estació de tren a l’octubre. Tal com va explicar el regidor d’Urbanisme, Antoni Subirà (CiU), aquests dies les feines se centren a fer l’escala de davant de l’estació per poder accedir al pas subterrani que travessa l’N-II, així com a fer la vorera de davant de l’estació. També s’està materialitzant l’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda i la parada de l’autobús de just a davant de l’estació. El regidor va explicar que durant els darrers dies es va observar un “petit problema de fonamentació” en les obres, cosa que va obligar a modificar l’estratègia que havien previst en executar-les. Subirà va recalcar que aquest fet no alterarà la planificació de l’actuació. El titular d’Urbanisme va avançar que està previst que a principi d’octubre l’N-II pugui recuperar els tres carrils per aquest punt. Les obres van obligar a suprimir-ne un, la qual cosa provoca cues ostensibles en determinats moments del dia pels vehicles que passen per aquesta zona. Les obres dels accessos consisteixen en la recuperació del pas subterrani i en l’ampliació de la vorera. D’altra banda, el pas de vianants s’ha desplaçat uns metres, ben bé fins a davant de la porta de l’estació, amb l’objectiu de facilitar les entrades i sortides dels usuaris i que aquestes es puguin fer amb més seguretat.

Amb l’acabament dels accessos, el consistori també donarà per acabades les obres a l’estació, després que l’Adif en va fer la remodelació interior l’any passat. Finalment, l’Ajuntament reclamarà l’import de les obres dels accessos, 236.625 euros, “a les diferents administracions”, va dir Subirà. En aquest sentit, fa uns mesos que va transcendir que la Generalitat assumiria el cost d’aquestes obres a partir de l’aprovació d’unes esmenes que el PSC va presentar i que es van incloure en els pressupostos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia