Montilla inaugurarà l'aeroport de Lleida amb un vol des de Barcelona

L'aeroport de Lleida-Alguaire s'inaugurarà el pròxim diumenge 17 de gener amb un vol provinent de Barcelona. A l'avió hi viatjaran el president de la Generalitat, José Montilla, i altres membres del govern i de les institucions i empreses que han participat en la primera instal·lació aeroportuària de la Generalitat, i un grup de periodistes que prendran nota de l'esdeveniment.

Amb aquest vol simbòlic, que durarà només 30 minuts des de l'enlairament al Prat fins a l'aterratge a l'altiplà d'Alguaire, es posarà en marxa oficialment la nova infraestructura aeroportuària de Lleida. L'aeroport tindrà un enlairament suau. Fins al febrer s'esperen alguns vols xàrter relacionats amb el turisme de neu del Pirineu. A partir d'aquell mes, la companyia Vueling oferirà els primers vols regulars a París i a Palma. Seran dos vols setmanals (divendres i diumenges, tant d'anada com de tornada). La companyia ja ha posat a la venda els bitllets a la seva pàgina web. Els de Mallorca, segons la data, costen uns 20 euros. Els de París van des dels 30 euros fins als 120, segons la data.

A partir d'abril, l'altra companyia que operarà a Alguaire amb vols regulars, Ryanair, posarà en funcionament les seves dues rutes regulars: una a Frankfurt i una altra a Milà. També amb dos vols setmanals, divendres i diumenge, tant d'anada com de tornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.