L'església i el campanar de Sant Bertomeu se sotmetran a una llavada de cara

L'església de Sant Bertomeu i el campanar mostraran la seua millor cara, ja que segons s'ha notificat des de la parròquia, les façanes d'ambdós elements seran netejades amb un sistema d'aigua a pressió realitzat per especialistes. La iniciativa permetrà eliminar les capes d'humitat que taquen la pedra, així com altres signes del pas del temps.

Aquestos treballs de neteja seran possibles gràcies a la inclusió del projecte en la línia de subvencions de Restauració del Patrimoni Local que té oberta la Diputació, a través de la qual aplegarà a Agullent una ajuda de 19.000 euros.

El titular de la parròquia, J. Manuel Vidal, ha explicat que aprofitant esta intervenció també s'actuarà a l'interior del campanar, que es netejarà de dalt a baix. A més es col·locaran reixes a les finestres, per evitar l'entrada d'animals.

Coincidint amb la concessió d'esta subvenció, l'església de Sant Bertomeu continua amb la seua campanya d'arreplegar fons per a sufragar les despeses ocasionades per la restauració de la teulada del Centre Parroquial Jesús Pla, que han tingut un cost de 32.028€. «Es tractava d'una obra imprescindible, ja que la teulada estava pràcticament en ruïnes, a punt de caure», comenta J. Manuel Vidal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.