Infraestructures i serveis

trànsit

infraestructures

Millores a la carretera de la Gleva per rebre més trànsit

Durant les obres al pont de Can Molas serà l’accés principal a Manlleu

Es construiran cunetes de formigó

Mentre es faci la remodelació del pont de Can Molas, principal via d’entrada de vehicles a Manlleu, la carretera de la Gleva (BV-4608) previsiblement es convertirà en l’alternativa més utilitzada, fins al punt que s’hi preveu un increment de trànsit superior als 15.000 vehicles diaris. Per aquest motiu, la Diputació de Barcelona començarà algunes actuacions de millora a la BV-4608, com ara l’execució de cunetes i bermes de formigó i acabat bituminós, l’adaptació i millora dels accessos a les finques, la millora del ferm en alguns punts, la col·locació de barreres de doble ona superposades a les tres obres de fàbrica i l’eliminació de girs a l’esquerra en tots els accessos no regulats per afavorir el pas dels vehicles pesants.

La durada prevista de les obres és d’uns dos mesos, durant els quals hi podran haver restriccions de trànsit i pas alternatiu dels vehicles.

Adjudicades obres a la C-55 i C-58

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat per 4,7 milions les obres de millora a la C-55 i a la C-58, entre els termes municipals de Collbató (Baix Llobregat) i Castellbell i el Vilar (Bages). Aquesta actuació s’emmarca en el conjunt de mesures que el Departament està desplegant en aquest corredor viari “per afavorir la seguretat i la mobilitat” i “minimitzar el risc de xocs frontals”. Es preveu que els treballs, que engloben un total de 8,5 quilòmetres, comencin aquest hivern i tinguin un termini d’execució de nou mesos. Aquests treballs van sortir a licitació aquest agost per 5,9 milions. Finalment s’han adjudicat per 4,7 milions. Les obres comportaran la millora del ferm d’aquestes carreteres. En aquest entorn, la C-58 registra un trànsit d’uns 18.000 vehicles diaris i la C-55, uns 27.000, segons fonts del govern. A banda, s’ha adjudicat la travessera de Castellgalí per 426.776 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia