Infraestructures i serveis

Inverteixen 2,2 milions en petites obres a Calafell

L’Ajuntament de Calafell invertirà 2,2 milions d’euros en petites obres al municipi. El projecte de més import és el pla de voreres al nucli de Segur, que puja a 1,95 milions, però també hi ha actuacions al nucli de la Platja i a la urbanització Mas Romeu, a més d’una millora al consistori.

Aquestes obres es faran gràcies al romanent de tresoreria de l’any passat i l’aprofitament de diversos estalvis, per la qual cosa, un cop aprovats els projectes, ja poden posar-se a licitació. Les obres començaran el primer trimestre del 2018.

El pla de voreres preveu actuacions en 65 carrers, on se’n faran 304 de reparació, reconstrucció o, fins i tot, nova construcció. Es concentraran especialment a les parts alta i central del nucli, a la franja que va des de la carretera fins a l’autopista, on hi ha un nivell de desperfectes i una precarietat de manteniment històrics. El pla de voreres és una de les principals obres que es duen a terme a Segur des de fa anys. A més, s’instal·larà l’arxiu municipal a les dependències municipals de la Platja. Es tracta de l’arxiu administratiu, que des de fa anys està en una situació de gran precarietat. També es repararà la piscina de Mas Romeu, que l’estiu passat no va poder obrir. I es farà la pavimentació del carrer de l’Estany, per atendre les queixes dels veïns i millorar la imatge del poble en una zona turística.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia