Torrent ha renovat en tan sols dos anys més de 1700 fanals d'enllumenament públic

Aquesta setmana s'ha connectat la nova il·luminació dels carrers de l'Horta, Constitució i Germanies

En un comunicat de premsa remés per l'Ajuntament a tots els mitjans de comunicació valencians, s'assegura que Torrent ha realitzat un gran esforç inversor per tal de millorar l'enllumenat i, per tant la seguretat, en la majoria de barris de la vila.

Han estat col·locats més de 1700 fanals en un període de temps inferior als dos anys i s'ha renovat així, l'enllumenat que resultava deficient i en molts casos més propis de carreteres secundàries que d'un nucli urbà d'una gran ciutat.

Darrerament s'han encés els nous fanals dels carrers de la zona alta de la ciutat i és així com els carrers de l'Horta, Constitució i Germanies han vist millorat sobremanera el sistema de fanals existents, on s'han substituït els existents, per altres de doble braç i focus.

La mateixa nota remesa per la municipalitat torrentina assegura que aquestes obres s'emmarquen dins del pla de l'Ajuntament per dotar d'infraestructures de qualitat a totes les barriades de la vila, un objectiu que es va marcar l'equip de govern des del primer instant que va arribar la nova administració al consistori. S'assegura que en aquest temps s'han fet accessibles més de 450 carrers de Torrent.

Sobren dos de cada tres

PERE ROSSELL

El pecat original del nostre poble, sempre ha estat en la desmesura de les coses que s'hi fan i en la còpia aproximada d'actuacions en altres ciutats. Ja estic completament d'acord amb la municipalitat torrentina, que els fanals de segons quins carrers de barri que no es troben situats a la vora de les grans vies comercials, s'assemblaven més a un poblet perdut en la geografia valenciana que no als que haurien de figurar a una urbs de les característiques d'aquesta ciutat. Però d'això, a la il·luminació cegadora que s'inaugura, hi ha molta distància. Els fanals de llum resulten útils entre l'hora en que es pon el sol i fins les onze de la nit, perquè a partir d'aquesta hora, el nivell de circulació de vianants resulta més bé minso. A l'Europa respectuosa amb el medi ambient, els fanals es posen els justets, mentre que ací sobren dos de cada tres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.