Calp destinarà un bon grapat d'euros per a obres i per a despesa social

L'Ajuntament de Calp destinarà més de dos milions i mig d'euros del segon Pla Estatal d'Inversió Local, a dotze projectes d'obra i un total de 633.219 euros a despesa social.

Les propostes dissenyades pels tècnics municipal han estat dictaminades favorablement per la comissió informativa i és d'aquesta manera que es presentaran a la consideració del plenari dimarts 26 de gener, per tal de complir els terminis previstos per poder accedir a aquest pla estatal.

Pel que fa a projectes d'inversió, s'efectuarà la remodelació, modernització i eliminació de barreres arquitectòniques a l'Ajuntament. S'invertirà un pessic en equipament i se modernitzarà l'oficina de turisme de les Salines. També s'hi faran obres de sanejament a la xarxa general de la zona rotacional escolar de la guarderia Silene d'Ifach i de l'escola Azorín. D'igual manera es preveu la construcció d'illetes ecològiques soterrades per a l'avocament de residus.

S'invertirà en la creació d'un centre social i educatiu a la Casa Cocó per a la inserció sociolaboral de col·lectius desfavorits. També s'invertirà en la construcció d'un trinquet de pilota valenciana a la zona de la Mançanera i en la segona fase de la pista esportiva.

En el camp de la modernització en noves tecnologies, també hi ha previstos projectes per dotar l'Ajuntament de seguretat informàtica i la dotació d'una xarxa «comdes» per a la policia local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.