El plenari de l'Ajuntament de Pego aprova els projectes per al Pla E2010

Per 9 vots a favor (CdP, PSPV i BNV) i 5 abstencions (PP). En el Pla E 2010 Pego disposa d'1.193.829 euros segons la seua població, d'11.043 en el padró de 2008.

Fins a 20 projectes han estat presentats per l'equip de govern. Un d'ells, més concretament , el transport sanitari i assistencial, forma part del 20% que el Fons Estatal per a l'ocupació i la sostenibilitat local 2010 destina a programes de naturalesa social.

L'equip de govern de Pego, composat per Ciutadans de Pego, PSPV i BNV, pujaven al plenari fins a 20 projectes que sumaven un muntant econòmic d'1.193.829 euros.

Amb aquesta divisió de projectes en dos seccions diferenciades del Pla E 2010, l'alcalde de la localitat, l'independent Carmelo Ortolà distingia, en la seua introducció el muntant econòmic de cada part, especificant que el Fons Estatal per a l'ocupació i la sostenibilitat local 2010, assignat a Pego per al finançament de projectes d'inversió sumava 1.093.829 euros, distribuïts en 19 projectes d'inversió i el Pla E 2010 per a programes de naturalesa social, tenia assignat 100.000 euros, invertits en un sol projecte.

PROJECTES 1- Actuacions de millora en l'eficiència i estalvi energètic de la xarxa d'enllumenament públic del sector II. Més concretament es tracta de la renovació de les instal·lacions de l'enllumenat exterior municipal amb l'objecte de reduir el consum energètic. 2- Modificació de la xarxa de clavegueram del carrer Capità Cendra. 3- Implantació de sistemes d'estalvi d'energia. Es tracta de la instal·lació d'energia solar tèrmica per al recolzament d'aigua calenta sanitària en instal·lacions municipals esportives, més concretament al Camp de Futbol Cervantes. 4- Implantació de xarxa WI-FI local en el casc urbà. 5- Millora de la infraestructura informàtica municipal en relació amb el Pla de Modernització local; amb l'adquisició d'equips i sistemes de telecomunicacions o per al tractament de la informació. 6- Substitució de la xarxa d'aigua potable en el carrer Picadora. 7- Substitució de la xarxa d'aigua potable al carrer Camilo Pérez Pastor. 8- Substitució de la xarxa d'aigua potable al carrer Mestre Esteve. 9- Substitució de la xarxa d'aigua potable al carrer Sant Roc. 10- Habilitació parcial de l'edifici de Serveis Socials per a taller de persones en situació de dependència. 11- Actuacions en matèria de protecció del C.P. Carolina Sala dins de la construcció, adequació i millora dels centres educatius. 12- Actuacions de reparació dels serveis al C.P. Ambra. 13- Actuacions de reparació de la impermeabilització del C.P. Ambra. 14- Actuacions de reparació de la pista poliesportiva del C.P. Rosalia Bondia. 15- Implantació d'un sistema per a la gestió i manteniment de la senyalització vial urbana, xarxes de subministrament, jardineria i control d'ocupacions. 16- Instal·lació d'elements de senyalització turística al Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva. 17- Transport sanitari i assistencial. 18- Substitució de làmpades existents i instal·lació de sistemes de regulació per reductor de flux al Calvari i a la piscina coberta i manteniment de làmpades existents de vapor de soli d'alta pressió a Verdales. 19- Adequació de local municipal per a Ràdio Pego. 20- Substitució i millora de la xarxa local i electrònica de la xarxa de les instal·lacions municipals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.