L'Ajuntament de Torrent vol carregar al Pla E despesa de vigilància, conserges i neteja d'escoles

El grup municipal Socialista denuncia que el govern del PP d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, vol carregar al Pla E despesa corrent de vigilància, conserges i neteja d'escoles, amb el consegüent estalvi de més d'un milió d'euros per al pressupost municipal de 2010, que encara no ha estat presentat davant el plenari.

Amb la quantitat que es pretén emmascarar, els socialistes de l'Ajuntament de Torrent proposen que s'acometa una actuació ferma de reforma dels centres educatius públics de la localitat segons les reivindicacions realitzades per les associacions de mares i pares dels centres.

Segons sembla, legalment pot fer-se aquesta operació econòmica, però en opinió de la bancada de l'oposició, amb la proposta que realitza el PP «es trampeja una quantitat important que hauria d'adreçar-se a actuacions extraordinàries en educació i acció social».

Amb els diners que ara tornarà a rebre la localitat dels Fons Estatals per a l'ocupació i la sostenibilitat local, els grups opositors al govern que encapçala Català Verdet, proposen diàleg i creació d'ocupació, allunyat de duplicitats o favoritismes, obres innecessàries o finançament de propaganda i de concerts superflus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.