Agullent millora l'eficiència energètica de dos carrers del poble

L'Agència Valenciana de l'Energia ha finançat parcialment la millora de l'enllumenat públic dels carrers La Costera i Vicente A. Espí. Una intervenció que ha suposat la renovació dels quadres elèctrics d'estos dos punts del poble.

La subvenció, concedida està al voltant dels 5.000€ i s'emmarca dins de la línia d'ajudes del Pla d'Acció de l'Estratègia d'Estalvi i Eficiència Energètica.

En concret les obres han permés substituir les instal·lacions elèctriques de l'enllumenat vial, que tenien uns sistemes de seguretat desfasats. La renovació ha afectat als quadres i xarxa de distribució elèctrica, si bé s'han mantés els mateixos fanals.

En este sentit, i pel que fa a les millores de les instal·lacions elèctriques, s'ha executat ja la renovació de l'enllumenat públic de la zona del Parral, s'ha actuat a la xarxa elèctrica de Casa de la Cultura, i ara s'ha realitzat esta nova intervenció, que encara que de menys envergadura, resulta igualment necessària, en opinió de l'alcalde de la vila Jesús Pla Herrero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.