L'alcaldessa de Torrent inaugura un parc sense comptar amb ningú

L'oposició l'acusa d'obscurantisme i d'oportunisme polític al mateix temps que considera que és de poca vergonya fer una inauguració d'aquesta manera

Segons el gabinet de premsa municipal, petanca, activitats esportives a l'aire lliure i contacte directe amb la natura són alguns dels avantatges que els ciutadans de Torrent poden gaudir en visitar el nou parc del Mas de la Muntanyeta que des de divendres 5 de febrer es troba obert oficialment al públic.

L'alcaldessa de Torrent ha visitat la instal·lació, farcida d'escolars provinents de les escoles privades Madre Sacramento i Teresianes, i després de departir amb alguns d'ells, ha procedit a la inauguració de l'esmentat parc que compta amb 6400 metres quadrats i disposa de tres entrades per poder accedir a la zona de jocs infantils, a la de pràctiques esportives i al joc de petanca.

Des del punt de vista mediambiental, aquesta infraestructura disposa de riquesa d'arbres i plantes flairoses i s'integra en el paisatge circumdant, després de respectar les garroferes existents a la vora.

Aquesta sobtada inauguració ha sentat francament malament els grups de l'oposició municipal que no han estat convidats, ni tan sols han estat informats del que anava fer-se.

Cal tenir en compte que el parc ha estat finançat amb els fons del Pla E, per la qual cosa hauria d'haver-se comptat amb la presència de la delegació de Govern i el conjunt de l'oposició que ara es queixa d'aquesta manca de subtiletza i elegància parlamentària.

Una poca vergonya

PERE ROSSELL

Per què es torba encabotada l'alcaldessa de Torrent a amagar a les institucions que paguen les obres de millora que s'hi realitzen, la seua inauguració? Hi ha alguna consigna per part dels executius del seu partit —aquell que li atorga la majoria absolutíssima a la ciutat i a la Generalitat Valenciana— perquè s'emmascaren aquestes inauguracions com si foren pròpies del govern del president Camps?

Li fa vergonya a l'alcaldessa de Torrent que l'acompanye cap autoritat delegada de Madrid? Tan nacionalista és l'alcaldessa d'aquesta Gran Vila, que no gosa de ser acompanyada per cap representant del que vindria a ser l'Estat opressor des de fa més de 300 anys?

Sincerament pense, que el que hi ha en aquesta inauguració darrera i amb les que es van fer pocs dies abans de Nadal, dels carrers de Sagra i Sant Cristòfol, és un excés de fervor polític per no deixar amb el cul a l'aire el Pla Confiança anunciat a bombo i plateret pel Molt Honorable President, però del qual no s'ha vist ni un cèntim a la ciutat, ni a les poblacions veïnes. La disciplina de partit, preval per sobre l'interès general, per molt que s'omplen la boca en dir tot el contrari.

A aquesta inauguració han tingut la poca vergonya de convidar els mitjans de comunicació, de fer anar, en horari de pati escolar, alguns centres educatius —concertats i privats— perquè feren enrenou i muntaner alguna mena de teatret entre l'alumnat i l'alcaldessa (cartes llegides, converses preferentment preparades, rialles i cares boniques...) i de convocar els tècnics que el dissenyaren i executaren.

Per al regidor socialista, Josep Veiga, aquesta inauguració deixa a les clares una absoluta manca de vergonya en no convidar aquells que l'han pagada. Veiga assegura que en un ajuntament democràtic, les coses haurien de fer-se amb total transparència, però en el que presideix l'alcaldessa Català, fa dos anys que els guions han canviat.

Torrent ha desenvolupat 37 obres del Pla Zapatero i, per tant, el que cal esperar és que les pròximes 35 obres, continuen fent-se d'esquena a aquesta realitat dels que posen els diners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.