Infraestructures i serveis

infraestructures

Obres en curs per a la millora dels molls al port de Roses

L’actuació es farà en tres punts i comportarà una inversió de 680.000 euros de Ports de la Generalitat

Ports de la Generalitat executa treballs al port pesquer de Roses en tres punts d’obra: el moll de Ribera, on amarren la flota de la nàutica popular i els xàrters nàutics; el moll dels magatzems dels pescadors, on amarra part de la flota pesquera, i el pantalà de formigó on amarra un part d’embarcacions de pesca de petita eslora. L’objectiu de l’obra és impulsar el servei a la pesca, la nàutica popular i els xàrters nàutics. L’actuació, que té una inversió de 680.000 euros, es preveu que s’acabi al maig. Els treballs van començar a mitjan gener en el sector pesquer i al pantalà on amarren embarcacions petites, amb els enderrocs del moll de ribera del costat de la llotja i el moll de les casetes dels pescadors, ja executats. Aquesta setmana s’acabarà l’enderroc del pantalà fix. Les obres continuaran amb la reparació estructural de les tres infraestructures dels molls enderrocats i la instal·lació dels nous pantalans. Després, el paviment a les tres superfícies es renovarà i els norais o punts d’amarratge per a les embarcacions se substituiran en els molls i el pantalà. El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, que ahir va visitar aquestes obres, va emmarcar els treballs en la voluntat de la Generalitat de “millorar les infraestructures per modernitzar el port i potenciar activitats com la pesca en un port capdavanter en aquesta activitat a la Costa Brava”.

També al Port de la Selva

El gerent de Ports de la Generalitat també va ser ahir al port del Port de la Selva, on s’han acabat les obres d’adequació de l’espigó de sorres. En aquest cas els treballs han comportat una inversió de 122.000 euros. La finalitat és potenciar el servei d’amarratge de la nàutica durant la temporada d’estiu i la integració de la instal·lació amb el passeig marítim. Les obres han consistit a reforçar la part d’escullera, a pavimentar el terra i a instal·lar un pantalà de fusta, on amarraran una quarantena d’embarcacions .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.