Finalitzen les obres de millora del Parc de la Creu d'Agullent

La zona de jocs del parc de la Creu ha quedat totalment renovada a arran de les obres de millora que s'han realitzat al llarg del darrer mes i mig. Uns treballs que han permés ampliar el nombre de gronxadors i millorar les mesures de seguretat d'este espai d'oci infantil.

Al parc s'han creat dos espai de jocs, que han estat habilitats amb paviment de cautxú. Un sòl tou que esmorteix amb efectivitat els colps en cas de caiguda. Damunt d'ells s'han col·locat els nous gronxadors, també en consonància amb la normativa estàndard que regeix este tipus de mobiliari urbà. Doncs els elements que s'han retirat eren de ferro.

Des de la regidoria de Parcs i Jardins, encapçalada per Eduard Pínter, s'ha explicat que amb aquesta són tres les accions realitzades dins del programa de millora dels jocs infantils de la població, doncs ja s'ha actuat al parc de la Font Jordana, a la plaça d'Espanya i ara al parc de la Creu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.