L'Ajuntament de Llíria executarà un total de tretze projectes amb el fons estatal

Les actuacions en instal·lacions esportives centraran gran part dels 2,4 milions d'inversió

L'Ajuntament de Llíria invertirà els 2.425.999 euros que li pertoquen del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL) en l'execució d'un total de tretze projectes, segons ha informat el consistori. L'actuació més important es realitzarà en la millora de les instal·lacions esportives del Canó, on es destinaran 950.000 euros, amb la construcció de pistes de tenis, pàdel i frontenis. L'alcalde, Manuel Izquierdo, ha destacat que aquestes obres «permetran ampliar l'oferta del recinte que es completarà amb altres equipaments que es duran a terme amb fons propis».

L'alcalde també ha manifestat que els projectes presentats comprenen diversos sectors i suposen una millora dels servicis i infraestructures municipals. «Especialment, se'n beneficiaran els joves, els majors, els veïns de les urbanitzacions i la recuperació del nostre patrimoni històric », ha declarat.

El consistori dedicarà 710.000 euros a la construcció d'un edifici per a l'escola de dansa i la realització d'altres activitats esportives i d'expressió artística i corporal. Aquest edifici s'ubicarà al costat del conservatori municipal.

La inversió del FEIL també es destinarà a la segona fase de les obres de millora del Forn de la Vila (230.000 euros) o la segona fase de l'ampliació i millora de l'Espai Jove (243.209 euros).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.