Infraestructures i serveis

En marxa les obres de reforç al dic de recer del port de l’Escala

Ports de la Generalitat està duent a terme les obres de reforç del dic de recer del port de l’Escala, un projecte que suposa una inversió d’1.070.000 euros i té un termini d’execució de nou mesos. L’objectiu d’aquestes obres és reduir els ultrapassaments d’onatges per sobre del dic, donar més seguretat a les embarcacions que amarren a la zona i potenciar la mobilitat amb una nova via d’accés i un camí per a vianants. D’aquestes obres ja s’han efectuat els enderrocs de les oficines de l’escar, que es traslladaran a un nou emplaçament, i del magatzem de Ports i una part del muret de l’espatller. Tanmateix, s’ha iniciat la col·locació de l’escullera. Pel que fa a mobilitat, la construcció de la nova via d’accés i el camí per a vianants ha de servir per connectar millor el port amb la vila.

El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, juntament amb Víctor Puga, alcalde de l’Escala, i altres autoritats van visitar ahir les obres per veure’n l’estat. Puga va destacar la importància que “des de la Generalitat s’aposti per una millora portuària tan important en aquesta infraestructura estratègica per al municipi”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia