Per tercera vegada els socialistes torrentins denuncien el retard de les obres dels pisos de protecció

El PSPV-PSOE exigeix que es respecten els terminis i les qualitats contractades per a l'edifici M-17 del Parc Central

Davant l'anunci d'un nou retard en l'entrega dels habitatges de l'edifici conegut sobta les sigles M-17 del Parc Central de Torrent, el Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, exigeix al govern municipal sustentat pel Partit Popular, que assumisca d'una vegada per totes i definitivament, la seua responsabilitat i garantisca sense retard, que les obres acabaran dins els terminis previstos sense rebaixar cap ni un esglaó les qualitats pactades.

L'edifici M-17 de Parc Central, és un gratacels de 135 habitatges, tots ells de protecció oficial, que ocupen la torre existent a la plaça de la Concòrdia, a la rodona d'entrada a Torrent per l'autovia.

Fou sortejat a juliol de 2006, però vora quatre anys més tard, els joves als quals els hi tocà en aquest sorteig, encara resten a l'aguait que els hi lliuren les claus, tot i que aquest acte hauria d'haver-se portat a terme el passat setembre, però pels problemes sorgits entre la promotora i la constructora, va estar demorat sine die.

Després de les protestes del joves adjudicataris, l'empresa municipal Nous Espais els va prometre que les obres finalitzarien el 21 de febrer, però aquesta és l'hora que el web de l'esmentada empresa, anuncia un nou termini establert a finals de febrer.

Aquestos ajornaments indiscriminats, perjudiquen l'economia de les joves parelles que es veuen obligades a viure amb familiars o de lloguer, sense oblidar aquelles altres, que han hagut d'ajornar la formalització de la boda o han dipositat els mobles en magatzems de pagament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.