L'Equip d'Agenda 21 proposa convertir l'antiga llotja en un Museu de la Mar

En l'Espai de Participació ubicat en Les Portelles, s'ha reunit esta setmana el grup sectorial l'Equip de l'Agenda 21 Local. Entre els diversos temes tractats, es va reprendre l'assumpte de l'edifici de l'antiga llotja del port i, encara que la competència no és municipal, els assistents van demandar l'aprofitament del recinte o el seu trasllat a un altre lloc del port per a destinar-lo a un Museu de la Mar a Dénia.

En segon terme, es va debatre intensament sobre la presència d'excrements canins en els carrers, amb intercanvi d'experiències i resultats d'altres municipis de la geografia espanyola. Miguel Llobell va anunciar que en breu van a dur-se a terme distintes mesures a l'empar de l'Ordenança de Convivència. Concretament, el regidor va al·ludir a la senyalització de l'ús adequat de parcs infantils i zones verdes que té com a objectiu informar i conscienciar els propietaris d'animals.

L'equip de voluntaris es va mostrar motivat per a emprendre accions concretes que fomenten la sostenibilitat i milloren la qualitat de vida de tots els veïns de Dénia.

Des de l'Equip A21 es llança una invitació a totes aquelles persones que ho desitgen perquè s'integren en el grup.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.