Agullent remodelarà el parc de les Eres

La regidoria de Parcs i Jardins de l'Ajuntament d'Agullent ha anunciat que al llarg del 2010 es portarà a cap la remodelació del parc de les Eres. Una intervenció global que millorarà estèticament esta xicoteta zona verda, i la dotarà d'un mobiliari urbà més modern i còmode, i d'una zona de jocs infantils adequada a les normatives vigents.

L'execució de les obres necessàries per a la remodelació del parc de les Eres ha estat contemplada al capítol d'inversions del pressupost municipal del 2010. La materialització del projecte s'efectuarà al segon semestre de l'any.

Encara no fa un mes, va finalitzar l'actuació de millora del parc de la Creu, que es sumava a les remodelacions ja realitzades a la plaça d'Espanya i al parc de la Font Jordana, on s'instal·là una pista multiesportiva. «Tot i que es continuaran fent xicotetes millores als parcs, amb la intervenció que es realitzarà enguany a la zona de les Eres es completarà la renovació de tots els parcs del municipi» segons comenta Eduard Pínter, regidor de Parcs i Jardins.

El parc de les Eres està ubicat a la confluència del carrer Bocairent, Assajador i Jaume I.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.