Comencen a l'Eliana les obres del Pla Confiança de la Generalitat Valenciana

L'alcalde de l'Eliana, Josep María Àngel, i el conseller d'Infraestructures i Transport, Mario Flores, han presenciat l'inici de les obres de l'avinguda de la Generalitat, una de les 16 actuacions que el municipi finançarà a través del Pla Confiança.

L'acte també ha contat amb la presència del director general de Transports i Logística, Vicente Dómine, i membres de la Corporació Municipal. El primer edil ha subratllat en la seua intervenció que «l'Eliana ha lluitat, reclamat i pactat totes i cadascuna de les infraestructures finançades pel govern d'Espanya i la Generalitat» i que «per al municipi no ha estat difícil seleccionar els projectes en els quals invertir els fons provinents d'altres administracions perquè el nostre pla d'acció sociambiental defineix les línies estratègiques d'actuació en les quals hem de treballar».

Les cinc actuacions del Pla Confiança presentades tenen un pressupost total de 1.291.052,75 euros i van destinades a potenciar la mobilitat i l'accessibilitat sostenibles, millorant la qualitat de l'espai urbà. Aquesta millora de l'accessibilitat s'aconseguirà mitjançant l'ampliació i reparació de voreres i el rebaixe de les mateixes en els cantons i encreuaments. Així mateix, també s'executarà la repavimentació, la renovació de les xarxes d'aigua i sanejament i la millora de l'enllumenat, jardineria i reg de diverses zones del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.