Torrent recupera l'accés sud després d'acabades les obres de l'aparcament

És un dels principals sistemes d'entrada i eixida de la localitat i el més utilitzat pels usuaris que circulen cap el Vedat i Montserrat des de València estant

Torrent ha obert al trànsit rodat un dels principals accessos des de l'autovia que connecta amb la gran urbs de València, en la zona de Parc Central. Es tracta d'un punt pel qual passen cada dia més de 20.000 vehicles.

Les obres d'urbanització de l'aparcament soterrani han possibilitat aquesta obertura, degut a que la nova infraestructura de guarda de cotxes es troba pràcticament acaba. D'aquesta manera, s'han obert els accessos a fi de restablir el trànsit en aquesta zona i obrir definitivament el carrer Pare Méndez, fins ara tallada parcialment.

L'accés que ara ha estat obert, estava barrat al pas des de fa més d'un any i els vehicles havien de fer un recorregut extra pels carrers del Parc Central, per tal de poder sortir de la localitat.

D'aquesta manera doncs, ja es disposa d'una sortida directa des del carrer Caixa d'Estalvis i és per això que des de la municipalitat torrentina es pensa que amb aquesta solució millorarà el trànsit en el conjunt de la ciutat i facilitarà la rodadura per als usuaris que hagen d'accedir a les zones altes de la localitat, a les urbanitzacions del Vedat i a les localitats de la vall dels Alcalans.

El caos circulatori d'ara

PERE ROSSELL

A estos polítics ja se'ls hi veu vindre de lluny. L'experiència ens diu que, quan s'acosten festes, arriba Nadal o comencen les vacances d'estiu, és quan més predisposats estan a fer inauguracions, fer obres de remodelació o treure els decrets de major importància o incidència social. Hi ha exemples com per a parar un camí d'alt tonatge. Ara, en coincidència amb el moment en que la ciutat es troba més col·lapsada a causa de la festa del dispendi i de l'aparentar per excel·lència, és quan s'anuncia l'obertura d'un coll de botella provocat per unes obres d'un aparcament que anirà a parar (Déu no ho vulga) a mans d'algun conegut o saludat dels regidors o regidores encarregats d'aquest paquet. Està molt bé que s'òbriga el pas als vehicles, però també estaria bé que s'estudiara la possibilitat de municipalitzar els aparcaments del poble. Però municipalitzar-los a la europea, no a la manera de qualsevol república bananera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.