Infraestructures i serveis

Obres a la via per a vianants i ciclistes de la Fageda

Carreteres desvia un tram de la carretera GI-524 al seu pas per l’accés a Can Jordà per aquests treballs

Hi haurà pas alternatiu durant dues setmanes

La direcció general de Carreteres de la Generalitat està construint la via per a vianants i ciclistes entre Can Blanc i Santa Margarida de Santa Pau i l’aparcament per als carruatges de la Fageda, i per això ara ha hagut de tallar parcialment la carretera GI-524 a l’entorn de la intersecció a la via secundària d’accés a la Cooperativa La Fageda, Vivers La Fageda, Can Jordà i Mas Prat de la Plaça. El pas de vehicles s’ha restringit a un sol carril i s’hi dona pas alternatiu. Aquesta afectació durarà una mica més d’un parell de setmanes, si no hi ha imprevistos.

Els treballs s’hi duen a terme en dues fases. En la primera, l’actual, es realitzen els treballs a la banda d’Olot de la intersecció; i en la segona es faran els corresponents a la banda de Santa Pau.

La via per a vianants i ciclistes entre Can Blanc i l’aparcament del volcà Santa Margarida té com a objectiu la millora de la mobilitat i especialment la seguretat a la zona central del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Discorre per dues de les reserves més visitades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia