Torrent sectoritza la xarxa de distribució d'aigua potable per millorar l'estalvi

El sistema aconsegueix reduir en quatre anys el consum en un 9,1% i se situa en 140 litres per habitant i dia

D'ací a poc, l'ajuntament de Torrent portarà a terme la primera fase de sectorització de la xarxa de distribució d'aigua potable; un projecte que preveu set sectors que cobriran el total de l'esmentada xarxa de distribució.

D'aquesta manera totes i cadascuna de les àrees en que ha estat dividida la localitat, disposaran d'un comptador general d'aigua, control de pressió i equips que, mitjançant comunicació interna, enviarà informació de dades al Centre de Control, lloc en que s'analitzarà i s'informarà sobre l'estat de funcionament de cada zona.

L'obra, permetrà un major control i evitarà fuites d'aigua, de manera que, Torrent estalviarà en el consum general, en la línia que ja ha encetat, consistent en un descens del 9,1% per cada habitant; amb la qual cosa, l'índex de consum se situa ara en 140 litres per habitant i dia, una xifra per sota de la mitjana estatal establerta en 157 litres.

Amb aquesta execució, pot obtenir-se una millor planificació de les inversions en cada sector en funció de la vellesa de la xarxa secundària. També s'obtindran dades que actualment, resulta poc més que impossible d'obtenir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.