Torrent realitza una planificació acústica del poble

L'autovia, l'aeroport i el corredor comarcal originen gran part de la contaminació sonora descoberta a l'estudi

L'Ajuntament de la vila, ha encarregat el planejament acústic de la ciutat, una vegada fet el primer gran estudi sonor, que determinarà les zones saturades i els punts en els quals ha de realitzar-se qualsevol tipus d'actuació, a fi de millorar la qualitat de vida i eliminar aquesta contaminació acústica.

Aquest estudi esdevindrà una eina fonamental de treball a l'hora de realitzar futurs desenvolupaments urbanístics al poble.

Actualment, la zona més saturada es tota aquella la façana de la qual es troba abocada a l'autovia Barcelona - Alacant, on més de 2.000 habitants pateixen contínuament les molèsties provocades pel pas de vehicles a gran velocitat per la circumval·lació de València.

L'estudi previ elaborat assegura que tota aquesta façana de la ciutat, suporta actualment un nivell de soroll establert entre els 60 i els 65 decibels, degut a aquest pas continuat de vehicles pel by-pass.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.