Infraestructures i serveis

El govern nega opacitat en les obres de la C-32

Territori i Sostenibilitat destaca que ha informat del ramal els ajuntaments

El Departament de Territori i Sostenibilitat va valorar ahir la tala d’arbres a Sant Pere del Bosc, a Lloret, en el marc dels treballs previs per executar el ramal de l’autopista C-32 des de Tordera (Maresme) fins a Lloret. Segons va informar ahir l’Agència Catalana de Notícies (ACN), la Generalitat nega que hagi actuat amb opacitat ja que ha informat de les obres els ajuntaments de Tordera, Blanes i Lloret.

Fa uns dies Lloret en Comú –dos regidors en el futur consistori– es va queixar que no hi havia cap comunicació de l’inici d’obres, però fonts de Territori ho van desmentir. De fet, el govern va informar que hi ha una comunicació oficial dels treballs als tres ajuntaments.

El departament que encapçala Damià Calvet afirma que els consistoris tenen els projectes, els informes pertinents i tots els escrits necessaris per tirar endavant les obres de servei que s’estan portant a terme aquests mesos. També va detallar que els tècnics de Territori i els dels ajuntaments estan en contacte de forma periòdica per posar-se al dia de l’evolució de les obres.

El projecte, al TSJC

Dimecres passat integrants de la plataforma Aturem la C-32 van criticar que empreses vinculades a Abertis, que finançarà l’obra segons l’acord a què va arribar amb el govern, executessin la tala d’arbres. Es queixaven que la Generalitat no tingui en compte que el TSJC investiga el segon projecte de ramal de la C-32. L’inici del primer va ser suspès cautelarment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia