Nova fase de la reparació de l'empedrat del passeig Marítim de la platja de Gandia

La Marina Gandiana varia el seu itinerari habitual pel passeig Marítim Neptú

El passat dimecres 28 d'abril es va iniciar a la platja de Gandia la segona fase de les obres de reparació d'una part de l'empedrat del passeig Marítim Neptú. L'ajuntament de la localitat ha adjudicat aquesta actuació a l'empresa local Avilés, segons ha informat l'alcalde del barri, Vicent Sarch.

En un primer moment, van començar a canviar les llambordes del tram comprés entre els carrers d'Astúries i de Vicente Calderón, la qual cosa va obligar a tancar el trànsit per aquesta zona. Ara, una vegada finalitzades aquestes tasques, s'ampliarà la zona de treballs des del carrer de Vicente Calderón fins al carrer de l'Armada.

Aquestes obres de reforma de l'empedrat d'una part del passeig Marítim de Neptú, que, segons apunta el govern municipal, estaran finalitzades a final del mes de maig, obliguen a variar temporalment l'itinerari de la Marina Gandiana.

A partir d'ara, i fins que finalitze l'actuació, en arribar al carrer d'Astúries, la Marina circularà per tercera fila de la platja, en els trams compresos entre els carrers de Menorca i el de Legazpi, fins arribar al carrer de l'Armada on es tornarà a incorporar al seu recorregut habitual pel passeig Marítim Neptú.

Sarch ha explicat que la platja és el principal actiu turístic de Gandia i que el govern municipal treballa per a deixar-la a punt per a l'inici de la temporada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.