Gandia demana reduir la perillositat de la carretera Nazaret-Oliva al seu pas per la platja

L'ajuntament de Gandia ha demanat a la Diputació de València una intervenció provisional en la carretera Nazaret-Oliva al seu pas per la zona de la platja, amb l'objectiu de reduir la perillositat per als vianants. El consistori s'ha ofert a assumir la inversió per tal que la actuació s'execute abans d'aquest estiu. La demanda es va fer efectiva divendres passat en una reunió mantinguda entre representats municipals i representants de Carreteres de la Diputació, segons ha explicat el coordinador del govern local, Alfred Boix.

Boix ha insistit en que el consistori gandià reclama des de fa anys una actuació en aquesta via de mitjà recorregut i que ofereix un servei de circulació interior en la zona de la platja. La falta de passos de transeünts, com ha apuntat, és un risc a l'hora de creuar la carretera.

L'ajuntament ha proposat, com a mesura provisional fins que s'arribe a una solució consensuada, la instal·lació d' entre 4 i 5 passos de vianants, amb senyalització semafòrica.

El projecte també contempla aprofitar la via de servei, ubicada junt a la carretera, per tal que actue de tanca i done major seguretat als creuaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.