Calp adjudica la primera fase de la obres d'habitatges de protecció

L'empresa especialitzada en forjats Cap Negret, ha començat les obres corresponents a la primera fase de construcció de l'edifici d'habitatges de protecció oficial de l'avinguda Port Santa Maria. Els treballs realitzats fins ara han estat els de fonamentació, sanejament i construcció del mur i els forjats de les dues plantes del soterrani i la planta baixa.

Aquesta, ha estat l'empresa adjudicatària de la primera fase dels habitatges i ha estat capaç d'oferir un estalvi del 40% del preu previst amb anterioritat. El termini de construcció fins a nivell de carrer és de quatre mesos.

Les obres de promoció d'habitatges de protecció oficial en aquest solar de l'avinguda Port de Santa Maria, disposen d'un pressupost de dos milions d'euros, dels quals més d'un milió està subvencionat per la Generalitat Valenciana.

L'edifici constarà de 15 habitatges i garatges que seran adjudicades en règim de lloguer a joves entre 18 i 30 anys. S'espera que les obres finalitzen d'ací a a un any i la municipalitat calpina ja disposa de més de 200 sol·licituds.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.