Oliva demana a Conselleria la cessió de l'antic edifici de la Cambra Local Agrària

La comissió de Foment Econòmic celebrada la setmana passada a l'Ajuntament d'Oliva va aprovar amb el vot favorable de tots els grups municipals una moció conjunta, a instàncies del Grup Socialista, en què se sol·licita la cessió definitiva de l'immoble ubicat a la carretera del Convent núm. 29 al consistori per part de la Conselleria d'Agricultura.

Aquest immoble va ser seu social de l'extingida Cambra Local Agrària d'Oliva i de l'antiga Agència d'Extensió Agrària. En l'actualitat, l'edifici, de titularitat autonòmica, es troba en una situació d'abandonament total des que l'any 1993 va tancar la Cambra Agrària i en 1998 ho va fer el servei d'extensió agrària.

L'Ajuntament d'Oliva es basa per aquesta petició en la disposició addicional sisena de la Llei 6/1993, de 31 de desembre, mitjançant la qual s'estableix que amb caràcter general l'atribució als ajuntaments corresponents dels béns i drets de les extingides cambres agràries locals «a excepció d'aquelles que vagen a ser utilitzades com a locals o oficines propis de la Generalitat Valenciana, i sempre destinats a fins o serveis d'interés general agrari».

Des de l'Ajuntament d'Oliva s'ha realitzat aquesta petició per restaurar i rehabilitar aquesta seu de la carretera del Convent núm. 29 a través de diversos tallers d'ocupació que s'han sol·licitat a la Direcció General de Servef. Una vegada rehabilitat l'edifici es destinaria per a oficines de l'actual Consell Local Agrari i com a seu de cursets, xerrades i conferències d'àmbit agrari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.