Infraestructures

Finalitza la segona fase de les sobres de millora del poliesportiu d'Agullent

La darrera fase de les obres de remodelació de l'edifici del poliesportiu municipal ja ha finalitzat, donant per conclosa la modernització integral d'aquest immoble construït als anys vuitanta. Uns treballs que ara s'han centrat a la primera planta, on s'han adequat dues sales polivalents i un gran gimnàs. L'actuació va ser inclosa als Plans d'Obres i Serveis de la Diputació, de manera que dels 132.995 € que ha costat l'obra un 40% ha estat cobert per aquest ens.

Pràctiques com l'aeròbic, l'spinnig o la gimnàstica rítmica tenen ara ja un espai en condicions i en coherència amb les necessitats d'aquestos esports. Des de la regidoria implicada, s'ha explicat que a més de l'acondicionament del gimnàs i sales adjacents, que compten amb fil musical, sòl de cautxú i espills a les parets, s'han instal·lat diverses màquines de musculació.

En coincidència amb l'obertura de la temporada d'estiu de la piscina, i per tal de celebrar la conclusió de la renovació de l'edifici del poliesportiu, el dissabte 12 de juny, es realitzarà una jornada de portes obertes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.